Opbergkasten

Opbergkasten

Welkom

Welkom op de website van Opbergkasten. Een kast wordt eigenlijk altijd gebruikt om iets in op te bergen dus wat dat betreft is elke kast een opbergkast. Er zijn echter nogal wat verschillen in kasten dus ook in opbergkasten. Als eerst denken wij natuurlijk een grote kasten of bijvoorbeeld grote kantoorkasten met heel veel opbergruimte. Echter op deze website schenken wij vooral aandacht aan mooie designkasten welke in de woon of slaapkamer gebruikt worden. Kasten worden meestal gekocht bij gespecialiseerde meubelzaken of wanneer U eerst heel veel leuke kasten wilt bekijken kan U naar een woonboulevard gaan. Het is echter veel makkelijker om een mooie opbergkast of bijvoorbeeld een vitrinekast online te gaan zoeken. U kan dan op elk gewenst tijdstip zoeken in de verschillende gespecialiseerde webwinkels. Het vergelijken van de modellen en de prijzen gaat dan een stuk sneller en eenvoudiger. Op deze website hebben wij alvast een aantal mooie kasten en opbergkasten geplaatst en wanneer U een kast mooi vindt klikt U op de afbeelding waarna U vanzelf in de webwinkel komt van de aanbieder. Veel succes met het uitzoeken van een mooi kast.

Kast Buster Time

116) Deze kast is voor iemand die echt iets heel bijzonders in huis wilt hebben. Het is een kast van metaal en ingebouwde klok. Behalve de grote opbergruimtes heeft deze kast tevens een aantal kleine opberglades. Iedereen die bij jullie in de woonkamer komt zal direct naar de kast kijken en er vragen over stellen. PRACHTIG EN APART.

naar de website

Ladekastje Butterfly

116) Een ladekastje van hout waarvan de lades niet recht onder elkaar zijn. Tevens heeft elke lade een andere handgreep. De frontjes van de lades zijn ook prachtig bewerkt. Echt een heel leuk kastje voor de woonkamer of gang.

naar de website

Dutchbone

116) Een kast van Dutchbone is altijd een bijzondere en stoere kast. Ook dit dressoir met zijn zwart metalen frame en ombouw. De deur en frontjes van de lades zijn van hout.

naar de website

Iron Boekenkast

116)Deze grote zwarte boekenkast is geheel gemaakt van metaal. De kast heeft twee open vakken waar meestal boeken op geplaatst worden. Verder zijn er nog twee opberglades en twee deuren waarachter voldoende ruimte aanwezig is.

naar de website

Vitrinekast Metaal

116) Met deze metalen vitrinekast heb je echt iets moois in de woonkamer staan. Je kan van alle kanten in de kast kijken. Plaats hier ook een aantal decoratieve objecten in voor nog meer sfeer in de woonkamer.

naar de website

Opberg en Wijnkast

116) Dit is nou eens een handige opbergkast. En dan speciaal om flessen wijn en andere wijnaccessoires in op te bergen. De twee deuren zijn net als een koelkastdeur ook geschikt om als opbergruimte te gebruiken.

naar de website

BePure Opbergkast

(02)Deze Bepure opbergkast is gemaakt van metaal en is voorzien van twee deuren met glas. Het is dus een soort vitrinekast met drie planken. Bestel deze stoere kast in onze webwinkel of zoek een andere mooie kast uit het grote assortiment kasten.

naar de website

Opbergkast Hudson

116) Een Eleonora metalen kast met een houten afwerking. De kast heeft twee opberglades en achter de deurtjes met visgraatmotief is een ruime opbergruimte aanwezig.

naar de website

Dressoir Oxi

116) De voorkant van dit dressoir lijkt op een abstract schilderij. Het is wel een heel erg opvallende kast maar toch heel bijzonder. Combineer deze kast in een woonkamer met kunst zoals schilderijen en andere objecten. Een kast als deze kan alleen maar van Kare Design zijn.

naar de website

Kabinetskast Ravello

116) Een prachtige kast naar ontwerp van Deense meubelontwerper Morten Georgsen. De stijlvolle opbergkast is vervaardigd uit Indonesisch hardhout. De kast is netjes afgelakt.

naar de website

Eleonora open Kast

116) Deze open kast is een model van het Nederlandse woonmerk Eleonora. Het is een stevige robuuste kast die je zou kunnen gebruiken om boeken op te bergen. Het grove structuur van de houten planken geven de kast een stoer uiterlijk.

naar de website

Kast Barber Shop

116) Wat een geweldige en aparte kast is dit. Een kast van metaal, hout en glas met veel bijzondere kenmerken en decoraties. De vele ruimtes met de frontjes zijn echt heel bijzonder.

naar de website

Ladekast Carlifornia

116) Dit is niet zomaar een ladekast. Kijk eens hoe mooi en verschillend ze alle lades hebben verfraaid. Elke lade is weer anders van afmeting en kleur. Deze geweldige kast is van het meubelmerk Kare-Design

naar de website

Vintage Kast

116)Deze hoge smalle kast is gemaakt van mangohout en zo bewerkt dat hij een vintage uiterlijk heeft gekregen. De kast staat op twee stevige metalen poten. Het is een puur Nederlandse kast van het woonmerk Eleonora.

naar de website

Ronde open Kast

116) Met deze grote metalen opbergkast in de woonkamer maak je echt indruk bij iedereen. Het is een ronde metalen Kare-Design kast met een open karakter. De legplanken va de kast zijn van Bamboehout.

naar de website

Kast Industrieel

116) Deze zwart metalen opbergkast is van het Nederlandse topmerk Eleonora. Het is een opbergkast of boekenkast van 180 centimeter hoogte. Deze kast past perfect in een industrieel interieur.

naar de website

Ladekastje Piano

116) Een ladekastje of ladeblok van het Duitse woonmerk Kare Design. Het kastje is gemaakt van metaal met hout. Het front van de vijf lades hebben het uiterlijk van pianotoetsen. Met meubels van Kare-Design haal je echt iets bijzonders in huis.

naar de website

Night Shift

116) Een lekker opvallend kastje met een deur en vier lades. Het opvallende aan dit kastje is natuurlijk de kleur en het bijzonder motief op de deur. Het kastje is een meter breed dus ook prima geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, hal of gang.

naar de website

Iron Industrial

116)Een hoge smalle maar stevige robuuste opbergkast gemaakt van massief acaciahout. De kast is voorzien van een metalen onderstel en grepen. Combineer deze kast met andere meubels uit de serie Iron Industrial voor een mooi resultaat in uw interieur.

naar de website
De Mooiste Schilderijen voor Thuis!